Ota yhteyttä

Jari Hellstén

Hallituksen puheenjohtaja, osakas

jari@styt.fi

Jari Hellstén on työyhteisövalmentaja, liiketoimintakonsultti ja terapeutti. Hän on ollut mukana monissa menestystarinoissa niin liike-elämässä kuin huippu-urheilussakin. Jarin erikoisosaamista on strategian toteuttaminen kilpailukykyä tukevan johtamisjärjestelmän avulla. Siinä työssä yhdistetään yrityksen päämäärät ja yksilöiden intohimo.

Pitkään henkilöstöjohdon tehtävissä sekä joukkueurheilun avainpaikoilla toimineena hän ymmärtää hyvin yhteishengen merkityksen. Oppiminen, osallistuminen ja haastaminen ovat keskeisiä asioita psykologisen turvallisuuden synnyttämisessä työpaikoille. Jarilla on kokemusta työyhteisöjen kehittämisestä niin suuryrityksissä kuin pk-sektorillakin sekä merkittäviä saavutuksia aina Olympiakomiteasta ja lajiliitosta paikalliseen seuratoimintaan.

Pertti Ratilainen

Toimitusjohtaja, Osakas

pertti@styt.fi

Pertti Ratilainen on muutos- ja mentaalivalmentaja sekä terapeutti. Mentaalivalmentamisen pohja on hänen omalta urheilu- ja valmennusuraltaan. Pertin asiakkaat ovat edenneet mm. NHL-, KHL- ja SM-liiga-seuroihin sekä muutamien eri lajien maajoukkueisiin. Ammattiurheilijoiden suorituskyvyn ja vireystilojen kanssa työstetyt asiat ovat siirtyneet sittemmin yritysjohdon agendoille.

Pertti perustaa työnsä aina luottamussuhteeseen sekä pitkän tähtäimen kumppanuuteen. Muutoksesta puhuttaessa ihminen itse on usein haastavin ja hitain muuttuja. Itsetuntemus ja itsensä johtaminen ovat hänen ydinosaamistaan. Kumppanuuksien kautta syntyy usein tarpeita esim. rekrytoinnille tai työyhteisösovittelulle, jotka kuuluvat niin ikään palveluvalikoimaan. Pertin asiakkaita vuonna 2008 alkaneella yrittäjäuralla ovat olleet pääasiassa pk-yritykset.

Essi Sivula

Osakas

essi@styt.fi

Essi Sivula on kolmannen polven perheyrittäjä sekä työyhteisöterapeutti. Kiinnostus ihmisyyteen sekä ihmisen käyttäytymiseen erilaisissa toimintaympäristöissä on syntynyt lähes 20 vuotisen HR-uran sekä yrittäjyyden aikana. Yrittäjyys on tarjonnut mahdollisuuden päästä seuraamaan hyvin läheltä ihmisten työuran eri vaiheet sekä tarpeet niiden takana.

Avoimuus, totuus ja luottamus ovat ne arvot, joiden pohjalle Essi luo niin yksityiselämänsä kuin työelämänsäkin. Niitä kahta on mahdotonta erottaa toisistaan, siksi onkin tärkeää löytää keinot, joilla ne nivoutuvat toisiinsa sellaiseksi yhtälöksi, joka saa ihmisen toimimaan itselleen parhaalla mahdollisella tavalla. Olemalla itselleen totta, on totta myös muille ja luo samalla omalla toiminnallaan parasta mahdollista elinympäristöä niin työyhteisöissä kuin vapaa-ajalla.

Ota yhteyttä