Suomen Työyhteisöterapeutit ELY-keskuksen puitetoimittajaksi

Hanki yrityksesi kasvuun ja kehittymiseen kokenutta ja monipuolista tukea

Suomen Työyhteisöterapeutit Oy on ELY-keskuksen kilpailutuksessa hyväksytty yritysten kehittämispalvelujen toteuttajaksi. ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden avulla yritykset voivat kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa hyödyntämällä monipuolista asiantuntijaosaamista kustannustehokkaasti. Palvelu sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, ja palvelun sisältö kohdennetaan ja räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti. Palvelu alkaa tyypillisesti Analyysi-palvelulla.

Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointipalveluita. Analyysit muodostavat sen perustan, jonka päälle menestyksellinen liiketoiminta on mahdollista rakentaa. Analyyseillä selvitetään yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja tulevaisuuden haasteet. Analyysi-palvelun hinta on 260€ + alv/päivä. Kesto tavallisesti yhden päivän.

Konsultointi-palvelun kesto on tyypillisesti 2-5 päivää kerrallaan. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada korkeintaan 15 konsultointipäivää. Konsultointi-palvelun hinta on 325 € + alv/päivä. Lisätietoa kehittämispalveluista löydät ELY-keskuksen verkkosivuilta.

Suomen Työyhteisöterapeutit tarjoaa mm. seuraaville alueille kehittämispalveluita:

  • strategiatyön fasilitointi sekä jalkautuksen avustaminen
  • työyhteisön psykologisen turvallisuuden ja yksilöllisen hyvinvoinnin tukeminen
  • johtamisen ja esimiestyön kehittäminen
  • rekrytoinnin, osaamiskartoituksen ja tiimien rakentamisen tuki
  • työn merkityksen ja itsetuntemuksen sekä vuorovaikutuksen kehittäminen
  • johtamisjärjestelmän uudistaminen
  • toiminnanohjauksen ja tuottavuuden konsultointi

Jaa artikkeli somessa:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jatka lukemista