Strength Deployment Inventory 2.0

Tarkoituksena luoda työpaikka, ​jossa yhteistyö tuo tuloksia

Organisaatiosi koostuu tiimeistä, eli ihmisistä, jotka ovat keskenään vuorovaikutuksessa joka päivä. Näiden ihmisten väliset suhteet ja kyky tehdä yhteistyötä vaikuttavat luonnollisesti koko tiimin tuloksiin.

Ihmisiä ei voi kuitenkaan vain yhdistää tiimeiksi, odottaen heiltä täysin toimivaa yhteistyötä.

Parhaat tulokset luodaan toimivissa tiimeissä

SDI 2.0 auttaa ymmärtämään:

  1. MIKSI toimimme siten, kuten toimimme
  2. MITEN suhtaudumme toisiimme.

 

SDI 2.0 on työkalu toistemme ymmärtämiseen ja yhteisen viestinnän parantamiseen. Toisen kanssa on helpompaa kommunikoida, kun ymmärtää, mikä tälle on aidosti tärkeintä. Kun tämän ymmärtää, osaa valita parhaan lähestymistavan kommunikoidessa.

Core Strengths -alusta

Core Strengths -alusta rakentaa suhdeälyä (Relationship Intelligence, RQ) koko verkostoosi.

Alustasta näkee kaikkien SDI 2.0 -kartoituksen tehneiden tulokset, joten tiimejä valitessa pystyy hyödyntää eri työntekijöiden omat vahvuudet.

SDI 2.0 kannattaa, sillä vahvat yhteistyösuhteet näkyvät parempina yksilöiden ja ryhmien tuloksina.

Parempia tuloksia

Toimivilla tiimisuhteilla saavutetaan parempia tuloksia.

Kun ymmärretään eri henkilöiden tapoja kommunikoida, voidaan tiimeissä tunnistaa aiempaa selkeämmin jokaisen toiminnan taustalla olevat hyvät tarkoitukset. Yhteistyösuhteiden ja tiimien dynamiikat helpottuvat ja yhteistyö on entistä sujuvampaa.

Konfliktien hallinta

Useimmilla tiimeillä on joko liian paljon konflikteja tai liian vähän erimielisyyksiä, jotta ne näkisivät asian kaikki puolet.

Tiimit voivat nyt käyttää Core Strengths -alustaa parantaakseen yhteisymmärrystään. Konflikteja voidaan alustan avulla hallita reaaliajassa, jotta yhteistyö on mahdollisimman tehokasta.

Testaa mitä SDI antaisi tiimillesi

Heräsikö kysyttävää tai haluatko itse kokeilla SDI kartoitusta? Jätä soittopyyntö, otamme sinuun pian yhteyttä jotta voimme keskustella aiheesta tarkemmin.