Palvelut ja hinnoittelu

ITT® Terapia

Ihminen tavattavissa -terapeutit ITT® tarjoavat apua integratiivisin menetelmin ihmiseltä ihmiselle.

Integratiivisuus terapeuttiemme työssä tarkoittaa, että koulutukseemme on sisältänyt useampien valitsemiemme terapiasuuntausten kokemuksemme mukaan vaikuttavimpia työskentelytapoja. Integratiivisuus mahdollistaa terapeuttiemme asiakkaiden henkilökohtaisen tarpeen huomioimisen terapiatyössä sekä terapiaprosessin vaikuttavuuden.

Ihminen tavattavissa -terapiakoulutuksen erityispiirre on myös, että henkilökohtaisen psykologisen kasvuprosessin myötä terapeuttimme oppivat ymmärtämään ja kunnioittamaan myös muiden ihmisten ihmisyyttä ja tarvetta henkiseen kasvuun.

Terapiakoulutuksemme pohjakoulutusvaatimus on Ihminen tavattavissa -kasvuohjelma. Terapeuttiemme vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Vastaanottokulut eivät kuulu Kela:n osittain korvattavien palveluiden piiriin. Terapeuttien vastaanotosta ei jää merkintää asiakastietojärjestelmiin.

hinnoittelu

Ihmisen henkilökohtainen luottamuksellinen kohtaaminen​

45min 80€
60min 90€
90min 135€

ITT® Terapia, mentaalivalmennus, työnohjaus, tai mentorointi. Voidaan paketoida myös kolmen kerran tai esim. yhden vuoden sopimukseksi.​

SDI 2.0 core strengths vahvuuksien arvojen ja motivaatioiden kartoitus​

360€ + alv. 24% / hlö

Kartoitus sisältää henkilökohtaisen digitaalisen profiilin sekä tunnin henkilökohtaisen palautteen profiilista. Ryhmien kartoitus hinnoitellaan aina erikseen kokonaisuutena.

Ryhmät

alk. 360€ + alv. 24% / tunti

Ryhmät räätälöidään aina asiakkaan tarpeista käsin, ryhmätyö voi kestää tunnin tai useamman päivän ja hinta neuvotellaan aina erikseen asiakkaan kanssa.

Luento tai alustus

alk. 750 € + alv. 24% / kerta

Luento tai alustus räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin.

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelun hinta sovitaan aina erikseen riippuen mm. osallistujien lukumäärästä.

Syvärentoutus äänimaljoilla ryhmälle

20 € / hlö (tai erillisen sopimuksen mukaan)

Syvärentoutus äänimaljoilla ryhmälle (kesto 1,5h) pitää sisällään alustuksen rentoutuksen ja keskustelut rentoutuksen jälkeen.

Yrityksen kehittämispalvelut

Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointipalveluita.

Analyysit muodostavat sen perustan, jonka päälle menestyksellinen liiketoiminta on mahdollista rakentaa. Analyyseillä selvitetään yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja tulevaisuuden haasteet.

Analyysi-palvelun tuettu hinta on 260€ + alv / päivä. Kesto tavallisesti yhden päivän.

Konsultointi-palvelun kesto on tyypillisesti 2–5 päivää kerrallaan. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada korkeintaan 15 konsultointipäivää. 

Konsultointi-palvelun tuettu hinta on 325€ + alv / päivä.

Lisätietoa kehittämispalveluista löydät ELY-keskuksen verkkosivuilta.